Kleren zijn de manier van leven van mensen. Ze zijn neutraal. A-draagbaar, bruikbaar, fatsoenlijk, respectabel en dienstbaar zijn neutrale manieren van leven.

Ik denk niet dat kleren mensen definiëren, maar ze maken mensen gemakkelijk te begrijpen en te onthouden.

De mode-industrie zorgt voor veel nieuwe kleren voor vrouwen. Maar onthoud, kleren gaan nog steeds over comfort, niet noodzakelijk over perfectie.

Hier is een korte lijst van wat er tegenwoordig gefabriceerd wordt voor uw gemak.

1. Sportkleding

Zwemmers dragen rubberen schoenen om hun voeten te beschermen tegen de zweepslagen van de zon. De industrie houdt zich bezig met de produktie van professionele badpakken, zodat mensen met een donkere huidskleur badpakken kunnen dragen die lichter zijn. De industrie houdt zich bezig met de produktie van dameszwemkleding, zakenkostuums, detox-kleding, sportkleding, enz. Verpleeguniformen maken ook deel uit van de uniformindustrie.

Bedrijfskleding is licht tot middelzwaar en heeft een traditionele pasvorm. De industrie is betrokken bij de productie van vlambestendige kleding, regenbestendige kleding, en milieuvriendelijke kleding zoals de duurzame energiestof.

2. Werkkleding

De bouwindustrie, de fabrieksindustrie, de transportindustrie en vele andere gebruiken zware stoffen en meervoudige stiksels om kleding te produceren. Zware stof is ofwel structureel en waterdicht, ofwel een lichte, sterke stof.

De industrie is betrokken bij de productie van warmte-uitwisselende kleding (kappen en mutsen), brandbestrijding, medische kleding (tassen en schoenen), laarzen, kleding voor de handen en het gezicht, enz.

3. Winkelpakken en laboratoriumuniformen

Tegenwoordig hebben mensen meer stijlstatements. De industrie houdt zich bezig met de productie van four inch-broeken, six pack en fit suits. Fitpakken zijn meestal gemaakt van 4 inch of 6 inch extra ruim materiaal om lichaamspantsering, schilden en wapens in het pak te laten passen.

4. De detailhandel

De mode-industrie heeft een lange weg afgelegd. Vrouwen worden niet meer gewassen voor mollige stakkers zoals honderd jaar geleden – wat betekent dat niemand zich schaamt voor zijn mollige zelf. De industrie werkt aan het cultiveren van de illusie dat alles te doen is en geloof het of niet, de dingen zijn aan het veranderen.

De industrie is betrokken bij het onderzoek naar en de productie van dameskleding (vrouwen hebben immers kleding, schoenen enz. nodig) en de distributie daarvan over de detailhandelsmarkt.

5. Algemene koopwaar

Deze bedrijfstak houdt zich bezig met het onderzoek naar en de productie van logokleding, blanco stickers, internet en grafische merchandising.

Logokleding wordt hetzij op kleding gedragen, hetzij voor de mode ontworpen. De twee belangrijkste categorieën zijn:

1. Zwaargewicht (of rangen)

2. Kipling (of andere)

Hier volgen een paar voorbeelden van soorten logoslijtage:

De pagina’s van een boek, sticker, wandtapijt of banner kunnen worden bedrukt met logoslijtage. Dit is ofwel een industriestandaard, ofwel kan het door de detailhandel zelf worden geleverd. Dergelijke produkten zouden als hoge voorraad worden beschouwd en het is moeilijk om er slechts één te krijgen. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat 10% van alle kleding elk jaar op ten minste 200.000 verschillende mensen en inrichtingen in omloop wordt gebracht. Kijk daarom eens wat er voor u beschikbaar is, en neem dat als uitgangspunt.

Als het u bevalt, wordt u uiteraard aangeraden “wat onderzoek te verrichten”, aangezien veel bedrijven die deze specifieke strategie toepassen, een minimumbestelling van 10.000 stuks hebben. De logokleding wordt meestal gemaakt van een logo, a®’ ter waarde van ongeveer £3000, gedrukt op een kleuren- of systeemmateriaal.

Dit logo wordt vervolgens met lijm op de kleding geplakt. De kleefstof kan zichtbaar zijn (matrixkleefstof) of verborgen (digipure kleefstof).

Fabrikanten kunnen in wezen wegkomen met het in rekening brengen van logokleding waar veel vraag naar is, zolang zij maar kunnen aantonen dat de vraag door henzelf is ontstaan en niet door een of andere maffe buitenstaander die daarvoor een contract met hen heeft getekend. Zoals u zou verwachten, kan er worden betaald via cheque of betaling van goederen en worden de geheime commissies maandelijks betaald op basis van het aantal “klanten” die zijn omgezet.

Als u op zoek bent naar mystery shoppers, dan zult u zich ervan bewust zijn dat er een tekort aan is, maar er zijn zeker voldoende mogelijkheden om te verdienen via de verkoop van mystery brands.

Mystery shopping is een business die al vele jaren bestaat, maar nu sterk in populariteit lijkt toe te nemen. Het internet is een uiterst nuttig instrument als het gaat om het opstellen van vergelijkende shoppingdeals.

Ooit werd mystery shopping uitgevoerd in zeer concurrerende omgevingen, maar tegenwoordig wordt er zaken gedaan in gebieden die vroeger niet toegankelijk waren voor de gemiddelde mystery shopper.

Mystery shopping is nu een zeer toegankelijke bedrijfstak. Een hele reeks gadgets en gizmos kunnen online worden onderzocht en gekocht en in de Mystery shopping markt worden “getweakt”.